14175 Oasis Cove Blvd., Windermere FL 34786
Office: (352) 404-4456
kendra@hoaemt.com

AT LAKESIDE VILLAGE CONDOMINIUM

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWER SHEET

Q: What are my voting rights in the condominium association?

A: The owner(s) of each Unit shall only be entitled to one vote as a member. (See Article IX
Members)

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit?

A: The Units are to be used as a single-family residence only. There are no age restrictions.

Only dogs and cats are to be kept within a Unit and no more than a total of two (2) weighing no
more than eight-five (85) pounds each. Owners are required to submit for and obtain approval

from the Approving Entity prior to installing fences, patios, artificial turf, and security cameras.

(See Section 3.2v in the Declaration and Rules and Regulations)

Q: What restrictions exist in the condominium document on the leasing of my unit?

A: All leases shall be for a term of not less than twelve (12) consecutive months in
duration. No Unit Owner may lease or rent a Unit if delinquent in the payment of any
Assessments. Entire Units only may be rented, provided the occupancy is only by the lessee, his
family and guests, and no individual rooms may be rented. Unit Owner shall notify the
Association of each renter’s or leasee’s name, the term of such rental or lease and provide a
copy of the rental agreement and/or lease to the Association or its designated representative.
(See Section 19.2 Leases in Declaration and Rules and Regulations)

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and
when are they due?

A: The assessments are due monthly and payable to Oasis Cove at Lakeside Village
Condominium. For 2021, the assessment is three hundred and eighty-five dollars and 00/100
($385.00) per unit.



Q: Do | have to be a member in any other association? If so, what is the name of the
association and what are my voting rights in this association? Also, how much are my
assessments?

A: No.

Q: Am | required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used
facilities? If so, how much am | obligated to pay annually?

A: You are not required to pay rent or land use fees for recreational or commonly used
facilities; however, you are responsible for the license fee set forth in the budget.

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved
in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such
case.

A: No.
NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE. A

PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES
CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS.




